SPEAK OUT!!!

Endelig i gang med 2017. Sent men godt 😉 Etter at 2016 ble avrundet med sensur av et av mine nyeste motiver, og utlĂžseren for dette var ikke mindre enn en skildring av en demonstrasjon mot USA’ s nye president, er jeg klar for Ă„ komme med en motreaksjon.

Den ene nyheten etter den andre har haglet over oss alle, og jeg har hatt et sterkt behov for Ă„ gjĂžre NOE, og noe blir i mitt tilfelle Ă„ mobilisere. Ikke mot selve valget, for det er gjort, og vi fĂ„r hĂ„pe at noen og enhver lĂŠrer pĂ„ falitten i dĂ„rlig kommunikasjon mellom folk og styre. Det finnes alltid kyniske mennesker som utnytter andre menneskers behov for en tilsynelatende vei ut av hĂ„plĂžsheten. En kynisme som burde tas alvorlig og som kjennetegner hva vi har mot oss. Kall det en omvei pĂ„ vei til en bedre kommunikasjon. NĂ„ er det nĂ„ engang sĂ„nn det har blitt. Det betyr allikevel IKKE at vi skal finne oss i diskriminerende og nedsettende utfall mot grupperinger, vĂŠre seg kvinner, homofile, flyktninger og/eller andre raser. Det er skremmende Ă„ se at intet mindre enn en familiebedrift kontrollerer en mektig nasjon, og at bedriftsledere representerer og kontrollerer staten. Sjefen for sikkerhetsrĂ„det er benket, kritikk mot nye senatsmedlemmer tolereres ikke, og den frie pressen projiseres til Ă„ bli den nye folkefienden. Det er velkjente og skremmende tendenser som hersker, og Ă„ tro at dette ikke vil treffe oss pĂ„ veien ut er naivt. Midt oppe i det hele er jeg merkelig optimistisk fordi jeg ser at det samler, og nĂ„r folk stĂ„r sammen sĂ„ skjer bra ting.

Utifra den nye serien med motiver fra valget i NYC har jeg laget en gadget som skal vĂŠre med Ă„ synliggjĂžre mobiliseringen.

Klikk her for bestilling: 

Motivene stÄr for bÄde samholdet og motstanden mot Ä identifisere seg med essensen av de verdiene som har florert fra Det Hvite hus de siste 100 dagene, og viljen til Ä stÄ opp mot troll. VÊr sÄ snill og del!!!!

Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *