EN PASSANT, NOTODDEN-LONDON 2016. -ET FEELGOODPROSJEKT

Jeg har alltid hatt en sterk trang til å ville forstå og formidle det jeg ser. Men for å virkelig kunne forstå må man av og til ta et godt steg utenfor sin egen komfortsone.

Natt til søndag 19. juni starter jeg sammen med copilot/ankerkvinne, Anne Dale Nevestveit på en «roadtrip» fra Hydroparken på Notodden mot London i en MGB GT. Bilen er produsert i 1973 som jubileumsmodell og er den eneste av denne typen som er igjen i Europa etter at fabrikken Morris Garages i England gikk konkurs i 2005. Vi har vært så utrolig heldige å få låne nettopp denne til å kjøre gjennom landskapet til maleri- og samtidsskildringen En Passant. Jeg gleder meg stort til et gjensyn med noen av historiene i maleriene mine, men ikke minst til å skape nye.

Reisen vil bli en del av en dokumentar om En Passant.  Et samarbeid med Mica Film og produsent Christian Mosvold.

Fokuset i dokumentaren er menneskene bak tallene, uansett hvor i hierarkiet de måtte befinne seg. Vi ønsker å ta pulsen på verden i jakten på verdiene.  Se, lytte og dokumentere.  

Vi vil dele inntrykk og historier allerede mens vi kjører. Latter, glede og gråt. Følg oss på facebook og Twitter, og del gjerne historier med oss!  En Passant. -Limitless

Legg igjen en kommentar

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *