INNBLIKK

Motivene finner hjem, og jeg har vært så heldig at jeg har fått komme på besøk og fotografere. Blir så umåtelig stolt når jeg ser energien mellom bilder og miljø. En takknemlig jobb for en billedkunstner.

Motivet, Connected
Motivet, Connected
Den grafiske silketrykkserien, En Passant Limitless.
Den grafiske silketrykkserien, En Passant Limitless.
Digitaltrykket, Frost.
Digitaltrykket, Frost.

Så ble det plutselig noe helt annet. JKE åpner avdeling i hjembyen min og jeg ble bedt om å hjelpe til med utvalg av design. Dette resulterte i at et av bildene mine endte opp som bakgrunn på et av kjøkkenene. Utrolig morsomt å se motivene mine i ekstra stort format, og som kulisse for et miljø. Det blir på sett og vis nærmere det øyeblikket jeg hadde da jeg selv fant motivet, og fint å få lov til å dele. En god opplevelse. JKE design Notodden åpner forøvrig allerede om to dager, onsdag 15.08.2018, og absolutt verdt å få med seg.

M

Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *