ONLINEUTSTILLING II, «THIS IS WHAT DEMOCRACY LOOKS LIKE»

Verden holder bokstavelig talt pusten. Coronaviruset herjer, Trump forsøker å kuppe en fremtidig vaksine reservert det amerikanske folk, og i Moria har det blitt stille …

Her hjemme sitter vi i karantener og kjenner på samholdet i samfunnet. Vi backer hverandre og klapper for hverandre, og deler bekymringen over framtiden sammen.

Selv opplever jeg nå at visningsstedene stenger, og dermed også inntektene mine. Allikevel er jeg privilegert som bor i et land med en helsestandard andre land bare kan drømme om. Nå har jeg sammen med Oslofjorden Kunstsenter laget noen små snutter fra utstillingen for en alternativ onlinevisning, så holder vi oss på trygg avstand enn så lenge, til man har en bedre oversikt over omfanget av pandemien.

 

ONLINEUTSTILLING II

«THIS IS WHAT DEMOCRACY LOOKS LIKE»

Utstillingen, THIS IS WHAT DEMOCRACY LOOKS LIKE, er tilgjengelig frem til 22. mars på Oslofjorden Kunstsenter. Utstillingen er et oppgjør mot en polariserende og splittende retorikk i dagens samfunn. Alle referansene til motivene er autentiske og i derfor også en historisk dokumentering av globale endringer. Dagens filmsnutt har motiver fra det amerikanske presidentvalget 2016, samt demonstrasjonene dagen etter. Vi oppfordrer til en konstruktiv debatt i tekstfeltet under!!!

Min dyktige gallerist, Elisabeth Frøberg, stiller seg tilgjengelig for visninger og hjemlån etter avtale fremover. Vi leverer! Kontakt henne gjerne på Oslofjorden Kunstsenter, mob. 454 51 107 så kommer vi frem til en ordning!

Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *